Poziv za učešće na 6. Regionalnom samitu preduzetnika srednјe i jugoistočne evrope – 300 najboljih – „Značaj preduetništva za ekonomski i društveni razvoj“

Informacija o mogućnostima učešćaU Dubrovniku se, 10., 11. i 12. marta  2017. godine održava 6. po redu Regionalni samit preduzetnika Srednje i Jugoistične Evrope koji okuplјa preduzetnike, ekonomiste, menadžere, predstavnike lokalnih i regionalnih zajednica, razvojnih agencija i nevladinog sektora iz regije Srednje i Jugoistične Evrope.

Procjenjuje se da će na Samitu učestvovati preko 200 najuspješnijih preduzetnika iz regiona, a više od 60 stručnjaka za ekonomiju i preduzetništvo govoriće o značaju preduzetništva za sveukupan ekonomski i društveni razvoj, kulturi preduzetništva, o mogućnostima razvoja preduzetništva i ubrzanopg zapošlјavanja, te drugim značajnim poslovnim temama.

Paralelno ili u okviru Samita će biti  održano nekoliko poslovnih događanja:

1) CROATIA BUSINESS SUMMIT (CBS) “Proizvodnja, izvoz, konkurentnost = stabilnost, razvoj, napredak“ (12.3.2017.)

2) Forum za buduće poduzetnike (FBP) „Izazovi, šanse i rizici“ / Mreža mladih poduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope (MMP) „4E – EKONOMIJA, EKOLOGIJA, ENERGIJA, EUROPA 2050“ (10.3.2017.)

3) Svečanosti dodjele Nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi „STVARATELjI ZA STOLjEĆA“ (10.i 11.3.2017.).

Iskoristite ovu priliku i budite dio događaja nadahnutog rezultatima uspješnog rada i inovativnog stvaralaštva na kojem ćete moći promovisati svoje ideje i poslovanje među najbolјima u oblasti ekonomije i preduzetništva.

Trodnevni Samit se održava u Hotelu „SHERATON“ u Dubrovniku, a svi zainteresovani mogu se informisati na linku

Informacija o mogućnostima učešća

Prijavi za učešće možete preuzeti na linku ispod.

PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE NA RSP 2017