28.11.2018. INFO DAN “Challenge to change” FONDA

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, Gradska razvojna agencija Banja Luka – CIDEA i Univerzitet za poslovne studije pozivaju vas na prezentaciju 3. Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.

Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Prezentacija će se održati u srijedu 28.11.2018. godine u 11:00 časova u Banjoj  Luci,  u sali Univerziteta za poslovne studije – UPS (ulica Jovana Dučića 23a).

Prezentacija će dati osnovne smijernice o uslovima prijave, te pojasniti korake za on-line prijavu. Na kraju će se učesnicima omogućiti da postave konkretna pitanja koja su u interesu njihove prijave.

Gradska razvojna agencija će potencijalnim aplikantima pružiti tehničku podršku u pripremi projekata.

Molimo da vaše prisustvo prezentaciji potvrdite najkasnije do 26.11.2018. godine na imejl: mico.stanojevic@rars-msp.org ili na: ivan.babic@cidea.org, za poslovne subjekte iz Banje Luke.

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici: www.c2c.ba .