Besplatno osposobljavanje i mogućnost zapošljavanja u firmi Dermal u Kneževu

Preduzeće Dermal d.o.o. u Kotor Varoši, koje se bavi proizvodnjom radne i modne obuće, uključilo se u implementaciju  projekta „Jačanje lokalnog partnerstva za zapošljavanje u sektorima prerada tekstila i kože“ , koji je finansiran od strane Evropske unije.

Ovo preduzeće svoje proizvode plasira na tržište Njemačke, Austrije, Slovačke, Rumunije, ali i u druge zemlje. Trenutno postoje dva otvorena pogona, jedan u Kneževu, drugi u Kotor Varoši. U Kotor Varoši je već zaposleno blizu 600 ljudi, dok je u Kneževu zaposleno oko 200, ali postoji potreba za novom radnom snagom.

U okviru pomenutog projekta biće organizovane besplatne obuke za nezaposlene kandidate iz oblasti šivenja kože i obuće. Svim kandidatima koji uspješno završe ove obuke biće ponuđeno radno mjesto u pomenutoj firmi na lokaciji u Kneževu. Obukom je predviđeno da kandidati prođu 20 časova teoretske i 80 časova praktične nastave na Tehnološkom fakultetu u Banjaluci, dok će dodatnih 30 časova provesti na praktičnoj obuci u firmi Dermal.

Podjećamo da je javni poziv za besplatnu obuku još uvijek u toku i svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na broj telefona 051/433-460, poslati prijave na e-mail adrese ana.beader@cidea.orgslavisa.lukic@cidea.org i olivera.kovacevic@cidea.org ili doći lično u Gradsku razvojnu agenciju, koja se nalazi u Ulici Josifa Pančića 8 na Starčevici.

PRIJAVA KANDIDATA – biografija