Biznis forum Banja Luka 2017

Gradska razvojna agencija Banja Luka u u saradnji sa Odjeljenjem za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje Grada, uz podršku Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju organizuje Poslovni forum “Invest in Banja Luka”  26. oktobra u Banjoj Luci, u Kristalnoj dvorani  Hotela Bosna (ul. Kralja Petra I Karađorđevića br. 97 ).

Na Forumu učestvuju predstavnici domaćih i stranih kompanija iz različitih sektora privrede. Poslovni forum će biti prilika za predstavljanje Banje Luke i njenih investicionih potencijala sa osnovnim ciljem stvaranja pogodnog tla za kreiranje novih poslovnih veza. Naročito ističemo mogućnost razmjene iskustava domaćih privrednika  i privrednika  iz svijeta koji se bave istim ili sličnim poslovima u cilju sagledavanja aktuelnih poslovnih izazova današnjice i uspostavljanja nove poslovne saradnje, kao i unapređenja postojeće.

Učesnici Foruma će biti detaljno upoznati sa mogućnostima uspješnog ulaganja i poslovanja u Banjoj Luci, kao i svim privrednim potencijalima koje grad Banja Luka pruža, te zakonskim regulativama za sve zainteresovane ulagače i potencijalne investitore.

U okviru Poslovnog foruma održaće se bilateralni susreti (B2B) između domaćih privrednika i predstavnika stranih kompanija iz Austrije, Njemačke, Češke.

Konferencija će se održati na  službenom jeziku BiH, engleskom i njemačkom jeziku, uz simultani prevod.  Za sve dodatne informacije o Forumu molimo Vas da se obratite na telefon +387 51 394 250 ili putem e-maila: ana.beader@cidea.org

Biznis forum Banja Luka 2017 Agenda