Preduzeće Dermal iz Kneževa zapošljava radnike

U sklopu implementacije projekta „Jačanje lokalnog partnerstva za zapošljavanje u sektorima prerada tekstila i kože“, koji se finansira od strane Evropske unije, predstavnici Gradske razvojne agencije Banja Luka su ponovo bili u posjeti preduzeću Dermal, ali ovog puta pogonu u Kneževu. Osim razgovora o potrebama poslodavca za novom radnom snagom, održan je i sastanak sa predstavnicima Opštine Kneževo, koji smatraju da je ovaj projekat dobar korak ka podsticanju zapošljavanja i saradnji Kneževa i Banjaluke.

Predviđeno je da dio kandidata koji su zainteresovani da rade u preduzeću Dermal prođu teoretsku i praktičnu obuku na Tehnološkom fakultetu u Banjaluci, a zatim da se obuka nastavi u Dermalu. Kandidatima koji uspješno završe obuku, biće ponuđen posao u pomenutoj firmi.

Kandidati iz Banjaluke se takođe pozivaju da se prijave za obuke, jer im se nudi zaposlenje u preduzeću u Kneževu koje izvozi svoje proizvode u nekoliko zemalja svijeta.

Preduzeće Dermal se bavi serijskom proizvodnjom obuće, odnosno specijalne, namjenske i modne obuće.

Popunjene prijave se mogu dostaviti na e-mail adrese ana.beader@cidea.org i slavisa.lukic@cidea.org , kao i u prostorije Agencije u Ulici Josifa Pančića 8 u Banjaluci. Poziv ostaje otvoren do popunjavanja mjesta.