Izabrano 10 najboljih Poslovnih ideja u okviru projekta CCI4TOURISM

Nakon isteka roka za prijem prijava za izbor najboljih poslovnih ideja, a u okviru provođenja aktivnosti pod nazivom “Zajednički program virtuelne inkubacije/u svrhu akceleracije i osnaživanja kulturnih i kreativnih industrija” u okviru projekta CCI4TOURISM, odobrenog od strane programa Interreg ADRION, a sufinansiran od strane Republike Grčke i Evropske unije komisija je izabrala 10 najboljih ideja.

Benefiti preduzeća/pojedinaca koji su izabrani su :

  • Učešće na dvodnevnom seminaru sa specijalizovanim trenerima (eksperti iz oblasti komunikacije i digitalnog marketinga, vizuelne i kreativne industrije, digitalizacija i poslovnog menadžmenta)
  • Usluge inkubacije i akceleracije, u prvoj fazi virtuelno, u nekom narednom period i fizički, u skladu sa epidemiološkom situacijom. (Treneri/eksperti će za 10 najboljih odabranih ideja organizovati obuke iz svojih ekspertskih oblasti te iz svog domena pomoći razvoju poslovne ideje)
  • Promocija ideja kroz publikaciju u vidu booklet-a, koja bi objedinila sve poslovne ideje iz CCI4TOURISM partnerskih zemalja.

Usluge koje nudi Gradska razvojna agencija Banja Luka, odabranim preduzećima/pojedincima uključuju radionice osposobljavanja u različitim poslovnim procesima. Prvenstveno treninzi iz oblasti:

  • Marketinga, konsultantskih usluga, mentoringa za PR, brendiranja proizvoda
  • Vizuelnih i kreativnih industrija, blisko povezanih sa kulturnim nasleđem i kreativnim sektorom
  • Digitalizacije i poslovnog menadžmenta

U OSTALIM VIJESTIMA