12.06.2019. INFO DAN U SKLOPU 4. JAVNOG POZIVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA IZ CHALLENGE TO CHANGE FONDA

U sklopu 4. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava iz Challenge to Change fonda, pozivamo vas na Info dan koji organizuju Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Sarajevska regionalna razvojna agencija u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom Banja Luka.

Info dan na kojem će biti predstavljen Javni poziv, namjenjen je preduzećima i preduzetnicima koji imaju inovativne poslovne ideje, a koji mogu konkurisati za maksimalan iznos sredstava do 30.000 evra koja obezbjeđuje Ambasada Švedske u BiH.

Prezentacija će dati osnovne smijernice o uslovima prijave, te pojasniti korake za on-line prijavu. Na kraju će se učesnicima omogućiti da postave konkretna pitanja koja su u interesu njihove prijave.

Gradska razvojna agencija će zainteresovanim aplikantima pružiti tehničku podršku u pripremi projekata.

Info dan će se održati u sali Univerziteta za poslovne studije (u krugu Čajevca, Jovana Dučića 23a), 12. juna u 11.00 časova, a više informacija o javnom pozivu potražite na www.c2c.ba.

Molimo da vaše prisustvo prezentaciji potvrdite najkasnije do 11.06.2019. godine na imejl: mico.stanojevic@rars-msp.org ili na:vanja.todorovic@cidea.org, za poslovne subjekte iz Banje Luke.

U OSTALIM VIJESTIMA