Balkathon poziv za takmičenje

ŠTA JE BALKATHON?

Balkathon je onlajn, regionalno takmičenje koje organizuje Savjet za regionalnu saradnju (RCC) kroz koje poziva zainteresovane mlade ljude, preduzetnike, studente, digitalne habove, startape, naučne parkove, univerzitete, mala i srednja preduzeća, itd. iz svih ekonomija zapadnog Balkana da predlože i razviju inovativna digitalna rješenja.

KO SE MOŽE PRIJAVITI?

Timovi sastavljeni od učesnika koji dolaze iz ekonomija zapadnog Balkana mogu se prijaviti za ovogodišnji Balkathon 2.0. Timovi se ohrabruju da među svoje članove uključe kvalifikovane pojedince, IKT kompanije, studente, nevladine organizacije, obrazovne institucije, startap kompanije, itd.

DO KADA TRAJU PRIJAVE?

Prijave su otvorene od 5. maja do 19. maja 2021, do 15:00 (CET + 1).

VAŽNI DATUMI:

Timovi koji uđu u uži izbor započinju takmičenje i sa mentorima će raditi na razvoju svojih rješenja od 24. do 25. maja.

Svečana ceremonija dodjele nagrada biće održana onlajn 28. maja 2021. godine i biće emitovana uživo na profilima Savjeta za regionalnu saradnju na društvenim mrežama.

PRIJAVITE se OVDJE

Više informacija potražite u Smjernicama za takmičenje Balkathon

Sve što treba da znate o Balkathonu dostupno je OVDJE Balkathon finansira Evropska unija, a sprovodi Savjet za regionalnu saradnju

U OSTALIM VIJESTIMA