Banja Luka: Prilika za startape

MOL grupa objavila je konkurs za startap preduzeća s inovativnim rješenjima u oblasti mobilnosti, maloprodaje, isporuke i distribucije, loyalty marketinga, ali i za big data startap preduzeća, odnosno preduzeća koja se bave IT tehnologijom, saopštila je ta kompanija.

Ovaj tromjesečni program koji će se odvijati u Budimpešti, u saradnji s mađarskom inkubator agencijom Design Terminal, namijenjen je startap preduzećima čija rješenja ispunjavaju jedan od ciljeva strategije MOL grupe 2030 – postati prvi izbor kupaca u pokretu.

MOL grupa poziva startap preduzeća čija su rješenja trenutno u razvijenoj fazi rasta da uzmu učešće u ovom programu koji će biti lansiran u januaru. Proces prijave počeo je 22. septembra.

Očekuje se izbor četiri do pet startap preduzeća, a učesnici programa će dobiti individualnu podršku i mentorstvo od poslovnih lidera MOL grupe i agencije Design Terminal.

Na raspolaganju će im biti i različite radionice i kancelarijski prostor. Pored toga, pristup maloprodajnoj infrastrukturi MOL-a i uspostavljena široka baza klijenata biće odličan teren za testiranje inovativna rješenja, što bi moglo da rezultira bržim izlaskom na tržište. Na kraju programa, uspješnim startap preduzećima može da se ponudi mogućnost uspostavljanja dugoročnog partnerstva sa MOL-om kao dobavljačem inovativnih proizvoda i usluga.

Rok za podnošenje prijava je 23. oktobar 2017.

U OSTALIM VIJESTIMA