Budite dio čarolije: Večeras otvaranje „Banjalučke zime 2021/2022“

Pridružite se u Parku „Petar Kočić“ i uz svečano paljenje novogodišnjih lampica i puštanje lampiona uživajte u čaroliji manifestacije „Banjalučka zima 2021/2022“, koja počinje – večeras, 2. decembra od 18.30 časova.

Zabavite se uz koncert sjajne Vanje Mišić i uživajte u brojnim sadržajima, koji vas očekuju kako u Parku „Petar Kočić“, tako i na Trgu Krajine.

Svi sugrađani koji žele imaće priliku da na štandu Gradske razvojne agencije Banja Luka preuzmu lampione i da ih puste zajedno sa svojim najdražima.

Mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, prekrasne dekoracije i posebno uređena kućica Djeda Mraza u Parku „Petar Kočić“ su takođe dio čarolije, koja će upotpuniti i uljepšati predstojeće praznike u našem gradu.Banju Luku očekuje i jedna specijalna dekoracija, pa će tako po prvi put u centru grada biti postavljena digitalna jelka.

Prekrasan ambijent, klizalište, luna-park i sjajna gastro ponuda je samo dio onog što vas očekuje tokom „Banjalučke zime“, koja će trajati do 31. januara 2022. godine.

Program „Banjaluke zime“ za ovu nedjelju pogledajte OVDJE.

U OSTALIM VIJESTIMA