Direktor Gradske razvojne agencije Mario Milanović primio nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“ za doprinos u preduzetništvu i poslovanju

Predstavnici „Medija inventa“ iz Novog Sada danas su u Banjaluci u maloj vijećnici Banskog Dvora pod pokroviteljstvom Privrednih komora Srbije i Republike Srpske, u saradnji sa Univerzitetima Novi Sad, Beograd,Banja Luka i Istočno Sarajevo, uručili prestižnu nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“ za doprinos u oblastima stvaralaštva, društvenog angažmana, preduzetništva i poslovanja.
„U Srpskoj realizujemo projekat “Put ka vrhu” u okviru specijalnih veza Srpske i Srbije. To govori da Drina nije granica, već most koji motiviše, inspiriše i angažuje“, istakao je Markanović direktor firme „Medija Invent“.
Ovo cjenjeno priznanje uradio je akademski vajar Ljubiša Mančić iz Beograda. Nosi ime uglednog privrednika Kapetana Miše Anastasijevića,velikog srpskog dobrotvora. U njegovoj zadužbini smešten je Rektorat Beogradskog Univerziteta. Ove godine 20 laureata je dobilo ovo prestižnu nagradu.
Spisak dobitnika u prilogu

U OSTALIM VIJESTIMA