Gradska razvojna agencija učestvovala na X stručnoj konferenciji drvoprerade, šumarstva, ekologije i enterijera „Ljudi, drvo, namještaj“ 2018.

Predstavnici Gradske razvojne agencije su 29. i 30. juna učestvovali na X stručnoj konferenciji drvoprerade, šumarstva, ekologije i eneterijera „Ljudi, drvo, namještaj“ 2018, koja je održana u Razvojno-edukativnom centru na Manjači, koji vodi Centar za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka.
Ova konferencija tradicionalno okuplja sve zainteresovane strane: mala, srednja i velika preduzeća, agencije, ministarstva, komore i organizacije iz drvne industrije i šumarstva, profesore, inženjere i stručne ljude, kao i one koji se na bilo koji način bave preradom drveta, šumarstvom, ekologijom, enterijerima, kao i industrije namještaja iz regiona i EU. Na ovoj dvodnevnoj konferenciji je bilo stotinjak učesnika, mnogo korisnih prezentacija, panel diskusija i uspješnog umrežavanja.
Stručnu konferenciju tradicionalno organizuje Udruženje šumarstva i prerade drveta INTERFOB Banja Luka u saradnji sa Klasterom DRVO Banja Luka, Gradom Banja Luka, Gradskom razvojnom agencijom CIDEA – Banja Luka, Ustanovom za stručno obrazovanje odraslih WMTA Banja Luka, a uz podršku više različitih preduzeća, partnerskih organizacija i pojedinih donatora, poput OKC-a, IAESTE-a i drugih.

 

U OSTALIM VIJESTIMA