Info dan za nezaposlene o programu podrške – YEP inkubator poslovnih ideja

Grad Banja Luka, Gradska razvojna agencija CIDEA i Inovacioni centar Banja Luka ICBL, pozivaju nezaposlene osobe koje žele da započnu vlastiti posao ili imaju poslovnu ideju koju žele realizovati da prisustvuju Info danu na kome će biti prezentovan program podrške “YEP inkubator poslovnih ideja”.

Info dan će se održati u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka (ICBL) u ulici Mladena Stojanovića br. 4,  07. februara sa početkom u 13:00 h.

Pored nezaposlenih, na YEP program podrške se mogu prijaviti i preduzetnici početnici čije preduzeće nije starije od 1 godine.

Kroz YEP Inkubator učesnicima se osigurava podrška u jačanju ličnih preduzetničkih vještina, razvoju modela poslovnog plana, tehničkoj implementaciji proizvoda ili usluga te mentorstvo u registraciji i razvoju biznisa. Na kraju procesa inkubacije, nabolje ocijenjenim poslovnim planovima, biće ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa.

Više informacija o ovom programu, kao i prijavni obrazac možete preuzeti sa linka: https://cidea.orgjavni-poziv-za-ucesce-u-yep-inkubatoru-poslovnih-ideja/

U OSTALIM VIJESTIMA