„Klasteri i klasterizacija – Uloga klasterizacije i lanca vrijednosti u konkurentnosti proizvođača-“.

Područna privredna komora Banja Luka organizuje  21.04.2016. godine (petak) u vremenu od 10.00 do 14.00 časova, seminar pod nazivom „Klasteri i klasterizacija – Uloga klasterizacije i lanca vrijednosti u konkurentnosti proizvođača-“.

Cilј seminara je da polaznici dobiju potrebne informacije i steknu saznanja o tome šta za njihovo preduzeće znači uspješna klasterizacija da bi bolјe razumjeli opšte principe djelovanja i organizacije klastera kako bi imali uspješnu klasterizaciju u cilјu povećanja efikasnost i efektivnost poslovanja, razvoja i primjene inovacija te korištenja marketinških znanja u cilјu zajedničkog nastupa na inostranom tržištu.

Seminar je namijenjen svim  poslovnim lјudima koji vode preduzeća, vlasnicima malih i srednjih preduzeća, menadžerima ekonomske ili druge struke koji treba da steknu osnovna znanja o klasterima jer je to u svijetu prihvaćen i poželјan oblik organizovanja koji uveliko povećava profitabilnost firmi, povećava zaposlenost u privredi svake zemlјe i pruža mnogo drugih pozitivnih uticaja.

Ispunjenu prijavu trebate poslati do 19.04. a informacija o načinu i uslovima prijavlјivanja nalazi se u prijavi za seminar.

Klaster prijava za seminar

U OSTALIM VIJESTIMA