Otvoren Četvrti javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga koji se finansira u okviru projekta Challenge to Change 3.0.

Cilj Poziva je podrška inovativnim poslovnim idejama, proizvodima ili uslugama koje mogu dovesti do povećanja konkurentnosti, smanjenja nezaposlenosti i održivog socio-ekonomskog razvoja Republike Srpske/BiH.

Na predmetni poziv mogu se prijaviti profitno orijentisani privredni subjekti koji su registrovani u Republici Srpskoj/BiH, koji obavljaju registrovanu djelatnost najmanje 6 mjeseci do dana isteka roka za prijavu na Četvrti javni poziv, te koji su u stanju da osiguraju sufinsiranje od najmanje 50% ukupne vrijednosti projekta (više vidjeti u Vodiču za aplikante na str. 5).

Ukupan budžet Poziva iznosi 400 000 evra, dok je iznos granta po projektu ograničen za start-up biznise do 10 000 evra i zrele privredne subjekte do 30 000 evra.

U prilogu vam dostavljamo Aplikacioni paket, a detaljne informacije o pozivu dostupne su OVDJE. 

Rok za dostavljanje projektnih prijedloga je 01. jul 2024. godine do 16.00 časova.

Molimo aplikante iz Republike Srpske da na imejl fondovieu@meoi.vladars.rs potvrde prijavu prijedloga projekta u okviru ovog poziva.

U OSTALIM VIJESTIMA