Početak obuke za nezaposlene kandidate iz CAD/CAM tehnologija

U sklopu implementacije projekta „Strengthen of the Local Employment Partnership in the Sectors of Textile and LeatherManufacturing” (Donator – Evropska unija), koji implementira Gradska razvojna agencija Banja Luka, dogovoren je početak prvih obuka i to iz CAD/CAM tehnologija koje su predviđene gore navedenim projektom.

Profesori Tehnološkog fakulteta u Banjaluci su danas održali sastanak sa nezaposlenim kandidatima koji su se prijavili za CAD/CAM obuke i ukratko im objasnili koncept i izgled obuka koje treba da počnu u ponedeljak, 24.09.2018. godine. Kandidati će se obučavati 100 časova i nakon toga će polagati test.

Osim 7 kandidata koji će se obučiti za rad na CAD/CAM tehnologijama, predviđeno je i da se 20 kandidata obuči za izradu predmeta od kože i 24 kandidata za šivenje predmeta od tekstila.

S obzirom da za obuke iz šivenja tekstila i kože još ima slobodnih mjesta, koristimo ovu priliku da pozovemo nezaposlene kandidate koji su zainteresovani da se prijave na javni poziv koji je još uvijek otvoren. Prijave se mogu poslati na e-mail adrese ana.beader@cidea.orgolivera.kovacevic@cidea.org и slavisa.lukic@cidea.org, a takođe nam se svi zainteresovani mogu lično obratiti u prostorijama Gradske razvojne agencije u Ulici Josifa Pančića 8 na Starčevici.

link za prijavu kandidata: http:/cidea.org/wp-content/uploads/2018/08/PRIJAVA-KANDIDATA-biografija.docx

U OSTALIM VIJESTIMA