Potpisivanje sporazuma za projekat „Razvoj, multiplikacija i umrežavanje za opšti model obrazovanja odraslih za proizvodnju namještaja i arhitekturu“

U sklopu projekta pod nazivom „Razvoj, multiplikacija i umrežavanje za opšti model obrazovanja odraslih za proizvodnju namještaja i arhitekturu“ Gradska razvojna agencija i Ustanova za stručno usavršavanje odraslih WMTA  koja je partner za Republiku Srpsku za ovaj projekat potpisuju Sporazum o poslovno tehničkoj saradnji.

Sporazum će potpisati direktor Gradske razvojne agencije Mario Milanović i direktor  WMTA Zoran Vuković  u četvrtak 14.09.2017  u  9:30  časova u prostorijama Gradske razvojne agencije ulica Cara lazara 42.

Ovaj projekat  nudi osposoblјavanje za 50 nezaposlenih, praksu za 60 učenika ili studenata, 9 programa osposoblјavanja, softvere za projektovanje za obrazovne ustanove. Pomenuti projekat podržava Vlada Švajcarske i Republička agencija za razvoj MSP-a kroz Program Prilika Plus.

Gradska razvojna agencija i Ustanova za stručno usavršavanje odraslih WMTA  će kroz sporazum definisati područje i cilјeve saradnje. Saradnja će se odvijati putem razmjene informacija i iskustva , zajedničke realizacije projekata i drugih oblika saradnje koji predstavlјaju uzajamne cilјeve i interese.

Potpisnice sporazuma su se dogovorile da tehničku saradnju sprovedu u oblastima  obrazovanja kadrova prema planiranim aktivnostima koje uzajamno dogovore Gradska razvojna agencija i WMTA kao i izradu modula obuka, planova i programa za obučavanje odraslih.

U OSTALIM VIJESTIMA