Poziv na četvrti Međunarodni Forum o saradnji

U okviru četvrtog  Međunarodnog foruma o saradnji koji, u okviru Evropske mreže preduzetništva, organizuju Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća,  Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije sa partnerima iz drugih zemalja. Forum će biti održan 15. i 16. novembra 2018. godine u Grand hotelu Tornik na Zlatiboru.

Forum će na jednom mjestu okupiti privrednike iz zemalja regiona i EU, predstavnike državnih institucija i privrednih komora, razvojnih agencija, kao i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi, s ciljem razmjene iskustva, promocije proizvoda i usluga, kao i uspostavljanja novih poslovnih kontakata i saradnje.

Tema ovogodišnjeg foruma su programi finansijske podrške malim i srednjim preduzećima (MSP), a biće održane i panel diskusije o dostupnim finansijskim fondovima za MSP, mogućnostima unapređenja prekogranične saradnje, regionalnom razvoju i razmjeni iskustava zemalja članica EU i zemalja Zapadnog Balkana u ovom domenu.

Centralni događaj foruma su Međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere iz Republike, Srpske, Srbije, Turske, Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine i dr.

Poslovni susreti pružiće vam mogućnost da direktno promovišete vaše aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere. Ovaj događaj je idealna prilika za umrežavanje ideja i pronalazak novih informacija i potencijalnih partnera.

Pozivamo zainteresovane kompanije da uzmu učešće na Forumu i međunarodnim poslovnim susretima koji obuhvataju sljedeće sektore:

  • Prehrambena industrija
  • Metalska industrija
  • Drvna industrija i industrija namještaja
  • Građevinska industrija
  • Tekstilna industrija
  • Automobilska industrija
  • IT
  • Industrija plastike i proizvoda od plastike
  • Turizam

Učešće na Forumu je besplatno, a registracija učešća je obavezna. Rok za registraciju je 12. novembar 2018. godine putem linka: http://zlatibor2018.talkb2b.net/.

U prilogu vam dostavljamo Pozivno pismo.

Kontakt osobe u Republičkoj agenciji za razvoj malih i srednjih preduzeća:
Dejan Šešlija, tel: 066/714-313, imejl: dejan.seslija@rars-msp.org;
Sanja Radulović, tel: 051/222-157, imejl: sanja.radulovic@rars-msp.org.

U OSTALIM VIJESTIMA