Poziv na info dan o benefitima i mogućnostima zapošljavanja invalida, u skladu sa Zakonom o profesionalnoj rehabilitaciji, osposobljavanju i zapošljavanju invalida

Gradska razvojna agencija Banja Luka i Udruženje mladih sa invaliditetom „INFOPART“ Vas pozivaju 27.12.2018. godine sa početkom u 11.00 časova, u prostorije Gradske razvojne agencije, ul. Josifa Pančića br.8 na Info dan  o mogućnostima zapošljavanja invalida, te benefitima koje zapošljavanje pruža, u skladu za važećim Zakonom o profesionalnoj rehabilitaciji, osposobljavanju i zapošljavanju invalida. Cilj nam je informisati privrednike o važećem Zakonu koji podržava zapošljavanje lica sa invaliditetom, gdje Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje invalida nudi niz  pogodnosti i olakšica za poslodavce.

Iskoristićemo priliku da Vas upoznamo sa detaljima Javnog poziva, poslodavcima, invalidima i invalidskim organizacijama za subvencije za zapošljavanje, samozapošljavanje i ekonomsku podršku invalida u 2018. godini objavljenog 20.12.2018. godine od strane Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite.

Nadamo se da ćete prepoznati važnost ove teme, i svojim prisustvom dati doprinos i šansu za rješavanje nezaposlenosti ugroženih kategorija.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite najkasnije do srijede 26.12.2018. godine, na adresu elektronske pošte ivana.tica@cidea.org, ili  putem telefona 051/433-460.

U OSTALIM VIJESTIMA