POZIV PRIVREDNICIMA ZA UČEŠĆE NA RADIONICI „INTERNACIONALIZACIJA PREDUZEĆA“

U cilju jačanja izvoznih aktivnosti preduzeća na teritoriji Banjaluke, Gradska razvojna agencija Vas poziva na učešće na radionici „Internacionalizacija preduzeća“. Radionica je namjenjena malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima koji imaju izvozni potencijal, a do sada nisu izlazili na inostrana tržišta ili su izvoz realizovali preko posrednika, kao i za preduzeća koja izvoze, ali žele dodatno proširiti svoje tržište.

Cilj radionice je stvaranje uslova za internacionalizaciju poslovanja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika kroz podršku unapređenju izvoznih performansi i obezbjeđenje preduslova za razvoj izvozno orijentisanih preduzeća i umrežavanje sa relevantnim institucijama i poslovnim partnerima u inostranstvu.

Za Vas smo obezbjedili poznavaoce iz ove oblasti koji će ponuditi informacije o tome kako se predstaviti inostranom partneru, a imaćete priliku iz prve ruke saznati kako doći do inostranog tržišta i kako se što uspješnije pripremiti za izvoz.

Radionica se održava 10. juna 2019. godine u terminu 12.00-16.00 časova, u prostorijama Gradske razvojne agencije na adresi Josifa Pančića 8.

S obzirom da je broj mjesta ograničen, molimo Vas da svoje učešće potvrdite najkasnije do 07.06.2019. godine, kontakt osoba Danka Dabić, telefon 051 433 460 ili putem mejla danka.dabic@cidea.org.

U OSTALIM VIJESTIMA