POZIV ZA UČEŠĆE U OBUKAMA

Inovacioni centar Banja Luka poziva sve zainteresovane mlade preduzetnike/preduzetnice (starosne dobi 18-35 godina) koji upravljaju kompanijama koje nisu na tržištu duže od 5 godina da se prijave za učešće na obukama koje se se organizuju  u okviru projekta ZNANJEM DO VIŠIH POSLOVNIH CILJEVA #Go4NextBusinessLevel.

Pravo učešća imaju mladi preduzetnici/preduzetnice starosne dobi od 18 do 35 godina iz gradova i opština sa područja Republike Srpske i izBosanske Krupe, Sanskog Mosta, Cazina, Velike Kladuše i Bihaća.

Svi zainteresovani preduzetnici i preduzetnice se mogu  prijaviti na sljedeće obuke:

  1. Finansijska pismenost kao preduslov za razvoj malog biznisa
  2. Agilni menadžment
  3. Influencer Marketing (obuka namijenjena za preduzetnice)

Dodatne informacije 

  • Obuka se sastoji od teoretskog i praktičnog rada, uz stalno praćenje individualnog napretka polaznika/ca kroz samostalne zadatke i radove tokom trajanja obuke.
  • Organizatori obuke će osigurati kompletan materijal za radza polaznike/ce obuka.  
  • Organizator snosi troškove prevoza za sve polaznike, te troškove smještaja za polaznike iz Bosanske Krupe, Sanskog Mosta i Bihaća (smještaj obezbjeđen za maksimalno 8 učesnika iz navedenih područja)
  • Obuka je besplatna za sve polaznike/polaznice.
  • Nakon završetka obuke, polaznici/polaznice će dobiti certifikate o pohađanoj obuci.
  • Tokom obuke obezbijeđena je hrana i osvježenje za sve polaznike/polaznice

Projekat ZNANJEM DO VIŠIH POSLOVNIH CILJEVA #Go4NextBusinessLevel je podržan u okviru projekta “Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta” (EGG 2), kojeg finansira Vlada Kraljevine Norveške, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP u BiH).

Više na linku: POZIV

U OSTALIM VIJESTIMA