Prezentacija poslovnih ideja u okviru YEP Inkubatora

Grad Banja Luka, Gradska razvojna agencija (CIDEA), Inovacioni centar Banja Luka (ICBL) i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizuje u podršku Vlade Švajcarske, organizuju finalnu prezentaciju na kojoj će polaznici predstaviti svoje poslovne ideje. Prezentacija će se održati u prostorijama Gradske uprave Grada Banja Luka u četvrtak, 14.06.2018. godine u terminu od 11.00 do 14.00 časova.

YEP Inkubator poslovnih ideja razvijen je u sklopu Projekta zapošljavanja mladih (YEP) kao sistem podrške preduzetništvu, koja podrazumijeva konkretnu pomoć pri osnivanju preduzeća i kreiranju novih radnih mjesta, uključujući i posebnu podršku za poslovne poduhvate iz domena socijalnog preduzetništva.

Poslovnim idejama čiji komercijalni potencijal bude ocijenjen pozitivno od strane stručne komisije, biće ponuđen paket dugoročne podrške koji uključuje mentorstvo i finansijsku podršku.

Nakon prezentacije učesnicima će se dodjeliti certifikati za uspješno završenu obuku za jačanje preduzetničkih vještina u okviru YEP inkubatora poslovnih ideja.

U OSTALIM VIJESTIMA