Projekat EU4BUSINESS: Predstavnici Agencije na treningu za poljoprivredne savjetodavce

U ponedjeljak, 10.03.2019, predstavnici Gradske razvojne agencije su prisustvovali treningu u Banja Luci za poljoprivredne savjetodavce na kojem su stekli nova znanja i dobili informacije o otvorenom javnom pozivu za podršku primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji u sklopu projekta EU4Business. EU4Business projekat primarno finansira Evropska Unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), Deutsche Gesellschaft fuer Zusamenarbeit (GIZ) i Međunarodna organizacija rada (ILO).

Uz pomoć ovog treninga tim stručnjaka iz Agencije je osposobljen da pruži savjetodavnu podršku svim potencijalnim korisnicima za pomenuti javni poziv u prostorijama Agencije (Josifa Pančića 8) svaki radni dan od 08-16h ili putem telefona 051/433-460. (kontakt osobe: Vanja Todorović i Ivan Babić).

Napominjemo da je javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške poljoprivrednim gazdinstvima (primarna proizvodnja) otvoren do 27.03.2019 godine do 17:00 sati.

Svu potrebnu dokumentaciju za prijavu, te detaljne smjernice za podnosioce prijava možete preuzeti na linku:

https://eu4business.ba/poziv-potencijalnim-korisnicima-bespovratnih-sredstava-za-mjeru-podrske-poljoprivrednim-gazdinstvima-primarna-proizvodnja/

Ukoliko imate poteškoća sa preuzimanjem ili otvaranjem dokumenata/obrazaca, kao i za sva dodatna pitanja u vezi ovog poziva, možete se obratiti na sljedeću e-mail adresu: registry.ba@undp.org najkasnije 7 dana prije isteka roka za podnošenje prijava, sa jasno naznačenim imenom poziva u predmetu poruke.

Svi odgovori na pitanja koja mogu biti relevantni i za ostale podnosioce prijava, redovno će se objavljivati na web stranici UNDP-a: http://www.ba.undp.org i na stranici projekta http://eu4business.ba.

U OSTALIM VIJESTIMA