Radna posjeta Gradskog menadžera grada Banjaluka gospodina Bojana Kresojevića Gradskoj razvojnoj agenciji

Direktor Gradske razvojne agencije gospodin Neven Stanić upoznao je Gradskog menadžera sa dosadašnjim aktivnostima i planovima za naredni period.

Što se tiče dosadašnjih aktivnosti, direktor Gradske razvojne agencije informisao je Gradskog menadžera o uspješno završenoj konferenciji mladih preduzetnika koja je organizovana po prvi put i na kojoj je i Gradski menadžer bio jedan od panelista. Konferencija  će  biti tradicionalna jer ovakav vid komunikacije  i promocije mladih preduzetnika predstavlja dobru podlogu za razvoj poslovne klime i olakšava početak mladim preduzetnicima.

Gradska razvojna agencija takođe aktivno sarađuje sa Odjeljenjem za privredu i lokalni ekonomski razvoj  u sklopu Javnog  poziva za dodjelu subvencija poslovnim subjektima u Banjoj Luci za 2023. godinu tako što akreditovani treneri iz Gradske razvojne agencije vrše obuku iz biznis planiranja kanditata iz linije samozapošljavanja kao i daljnji nadzor nad namjenskim trošenjem sredstava.

Direktor agencije je najavio da će se u novembru održati Sajam inovatora i investitora, a već su u toku pripreme za organizaciju Banjalučke zime koja počinje 1. decembra 2023. godine i trajaće 45 dana sa pregršt novih dešavanja koja trebaju privući što veći broj posjetilaca.

U OSTALIM VIJESTIMA