Radni sastanak u Podgorici

U okviru provođenja projektnih aktivnosti na projektu „Poboljšanje dostupnosti i pristupačnosti zdravstvenih i socijalnih usluga radi poboljšanja kvaliteta socijalne uključenosti za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju – ASIQ“ u Podgorici je 17. juna 2021. godine održan radni sastanak između predstavnika JU Resursni centar za djecu i mlade Podgorica, Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore i Gradske razvojne agencije Banja Luka.

U ime JU Resursni centar za djecu i mlade Podgorica sastanku su prisustvovali direktorka Centra Mirjana Popović, Jasmina Džiknić- koordinator projekta, Milodarka Vukašević, Marina Zejak Vukmanović, a sastanku su prisustvovali i Dragiša Damjanović ipred Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore i Momir Širko – menadžer ASIQ projekta u ime Gradske razvojne agencije Banja Luka.

Teme sastanka su bile vezane za provođenje projektnih aktivnosti i izvještavanje, a zajedno smo obišli objekat Resursnog centra renoviran sredstvima ASIQ projekta.

Projekt ASIQ finansira EU kroz Interreg IPA program prekogranične saradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014-2020, traje od 1. jula 2020. do 31. decembra 2021. godine, a ukupna vrijednost mu je 575. 122,00 EUR.

U OSTALIM VIJESTIMA