RARS organizuje konferenciju „Žene u poslovnom svijetu“

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća podržala je organizaciju “Druge konferencije ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj – Žene u poslovnom svijetu” koju organizuju Privredna komora Republike Srpske, Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske i Područna privredna komora Banja Luka, a koja će biti podržana zajedničkim programom Evropske unije, EBRD i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BiH, EU ProLocal. Konferencija će se održati u petak 28. septembra 2018. godine, u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, Trg Republike Srpske 1, Banja Luka sa početkom u 9:00 časova, pod okriljem Evropske mreže preduzetništva.
Osnovni cilj konferencije je promovisati žensko preduzetništvo, ohrabriti postojeće i buduće preduzetnice za nove preduzetničke projekte, te kroz razmjenu iskustava unaprediti saradnju žena preduzetnica u regionu.
Programom Konferencije predviđeno je održavanje motivacionog predavanja,  sa osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te panel diskusije kroz koju će se predstaviti iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona. U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva će se održati i bilateralni razgovori svih registrovanih učesnika.
Organizatori konferencije pozivaju vas da učestvujete na konferenciji i B2B razgovorima u Banjoj Luci, gđe će preduzetnice imati mogućnost da se upoznaju sa potencijalnim poslovnim partnerima.
Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna. Rok za registraciju je 25. septembar 2018. godine putem linka: http://womenentrepreneurship2018.talkb2b.net/.
Kontakt osobe u Privrednoj komori Republike Srpske su Gordana Višekruna i Jelena Rodić (051 222 986, gordanas@komorars.ba  i jelenat@komorars.ba).

U OSTALIM VIJESTIMA