U organizaciji Grada: Besplatna dvodnevna obuka iz digitalnog marketinga, prijave do 24. jula

Grad Banja Luka organizuje besplatnu dvodnevnu obuku iz digitalnog marketinga za samostalne preduzetnike, koji imaju registrovane samostalne preduzetničke radnje na području grada Banje Luke.

Učesnici će imati priliku da savladaju osnovna znanja i vještine iz oblasti digitalnog marketinga, na primjeru vlastitog poslovanja.

-Cilj obuke je pružanje podrške razvoju biznisa mladih osoba do 35 godina starosti i podršku razvoju ženskog preduzetništva u Banjoj Luci, ali i svim ostalim samostalnim preduzetnicima koji žele da kroz primjenu digitalnog marketinga unaprijede svoje poslovanje. Svi zainteresovani potrebno je da se prijave najkasnije do ponedjeljka, 24. jula – navode iz Odjeljenja za privredu i lokalni ekonomski razvoj.

Dodaju kako će svi učesnici kroz besplatan dvodnevni program obuke iz oblasti društvenih medija imati priliku da steknu znanja i vještine iz sljedećih oblasti:

-Prezentacija vlastitog biznisa na društvenim medijima,

-Korištenje alata digitalnog marketinga i

-Evaluacija marketinških aktivnosti.

Obuka će biti održana u prostorijama područne Privredne komore u Banjoj Luci, u terminu od 9.00 do 14.00 časova, na adresi Branka Ćopića 6,  26. i 31. jula.

Zainteresovani mogu dostaviti prijave putem linka: https://forms.gle/koM3wi2Bk9BjGynDA

Za dodatne informacije, možete se obratiti putem elektronske pošte: preduzetnicki.centar@banjaluka.rs.ba ili putem kontakt telefona 051 244 448 i 066 864 961.

U OSTALIM VIJESTIMA