Velika zainteresovanost za prijave osposobljavanja u sektorima koža/obuća i tekstil

Nastavak aktivnosti na implementaciji projekta “Jačanje kapaciteta obrazovnih ustanova za provođenje praktične nastave i osposobljavanja radnika za deficitarna zanimanja u sektorima koža/obuća i tekstil“

Predstavnici Gradske razvojne agencije, Škole učenika u privredi, Tehnološkog fakulteta i Prilike plus su se još jednom sastali radi dogovora oko daljih aktivnosti na projektu “Jačanje kapaciteta obrazovnih ustanova za provođenje praktične nastave i osposobljavanja radnika za deficitarna zanimanja u sektorima koža/obuća i tekstil“.

Ovaj projekat se finansira od strane Švajcarske Vlade, tačnije kroz program Prilika plus koji provodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, preko kojeg su opremljene radionice u Školi učenika u privredi i Tehnološkom fakultetu za potrebe obučavanja nezaposlenih ljudi, kao i za praktičnu nastavu za učenike i studente.

Napominjemo, u toku je prijava za sve nezaposlene kandidate koji se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Banja Luka, koja će im, ukoliko ispune kriterijume koje firme traže, naći i adekvatno zaposlenje u istima. Rok za prijave je otvoren do daljnjeg.

Formular za prijavu se nalazi na sajtu Gradske razvojne agencije https://cidea.org/javni-poziv-kandidatima-za-prijavu-za-pohadjanje-besplatnih-obuka-za-zanimanja-u-sektorima-prerada-tekstila-i-koze-sa-ciljem-zaposljavanja/.

Takođe, pozivamo sve zainteresovane kandidate i da lično dođu u prostorije Gradske razvojne agencije za više detalja o obukama ili da nas kontaktiraju na broj telefona 051/433-460

Prilog pogledajte na linku (Izvor: ELTA tv):

U OSTALIM VIJESTIMA