Info dan Programa transnacionalne saradnje Interreg Dunav 2014-2020

Direkcija za evropske integracije Vijeća ministara BiH u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom Banja Luka i Ministarstvom za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske organizuje INFO DAN posvećen drugom pozivu za dostavljanje projekata u okviru Programa transnacionalne saradnje Interreg Dunav 2014-2020.

Info dan će biti organizovan u petak 31. marta 2017. godine sa početkom u 10:30 časova u JP AQUANA, Aleja Svetog Save 80, u Banja Luci.

Nakon prezentacije samog Programa, učesnicima će biti detaljno predstavljen drugi poziv za dostavljanje prijedloga projekata čija zvanična objava se očekuje uskoro (proljeće 2017. godine).

Ovaj događaj će biti prilika za sve potencijalne aplikante iz BiH da se blagovremeno upoznaju sa važnim informacijama potrebnim za uključenje BiH partnera u projekte drugog poziva.

Svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti do 30. 03. 2017. do 12:00 sati i to putem e-maila na sljedeće adrese: mersiha.delic@dei.gov.ba, sanja.vukadin@dei.gov.ba  i anesa.vujanovic@cidea.org.

Potrebno je popuniti prijavni list i isti poslati na navedene e-mail adrese.

Dnevni red događaja možete pronaći ovdje.

 

U OSTALIM VIJESTIMA