Javni poziv za dostavu podataka o građevinskom zemljištu i građevinskim objektima u privatnom vlasništvu

Gradska razvojna agencija je u cilju promocije mogućnosti ulaganja u Banju Luku, kao i prezentovanja svih relevantnih informacija potencijalnim domaćim i stranim investitorima, pokrenula postupak prikupljanja informacija za izradu baze podataka o svim dostupnim objektima i lokacijama za građenje objekata koji su pogodni za industriju i poslovanje.

Svi podaci o državnim, republičkim, gradskim, privatnim parcelama i objektima će biti objavljeni na web stranici Gradske razvojne agencije.

Ovaj javni poziv upućuje se:

  1. Svim pravnim i fizičkim licima koja su vlasnici neizgrađenog građevinskg zemljišta na kome je predviđena gradnja poslovnih objekata pogodnih za industriju i poslovanje, a koji imaju interes ista da prodaju ili izdaju u zakup;
  2. Svim pravnim i fizičkim licima koja su vlasnici građevinskih objekata, a koji su pogodni za industriju, skladištenje i poslovanje, te za iste imaju interes da prodaju ili izdaju u zakup.

Popunjen standardni obrazac o lokaciji/objektu može se preuzeti na web stranici www.cidea.org ili preuzeti lično u Gradskoj razvojnoj agenciji.

E-mail sa popunjenim obrascem potrebno je poslati na: ivan.babic@cidea.org.

Standardni obrazac o lokaciji/objektu možete preuzeti ovdje.

Sve dodatne informacije možete dobiti na tel: 051/394-250.          

 

U OSTALIM VIJESTIMA